Álmatlanság

Álmatlanságkezelés

Egy horkolásellenes vagy álmatlanságkezelés, mely megteszi, amit meg kell tennie a horkolás megoldása érdekében, kellemetlen mellékhatások nélkül. Ez az, amit itt talál! Egy tudományos alapú kezelést kínálunk Önnek a horkolás ellen – egy gyengéd megoldást az álmatlanság kezelésére.
hátfájás

Miért fáj a hátam?

A modern munkakörülmények, az irodai ülő munka és főleg számítógépek kezelése okozta statikus izomtúlterhelés a fiatal felnőttek hátfájásának leggyakoribb oka. Megelőzésként, illetve kezelésként a munkahelyi időszakos testmozgás, az otthoni izomerősítő torna, úszás jön szóba.
Addiktologiai tanacsadás

Mi az addiktológia?

Az addiktológia egy orvosi szakterület. Az addikció, magyarul függőség szó hallatán elsősorban az alkoholbetegekre, drogfüggőkre gondolunk, pedig a függőségnek számos arca van, akár a sokak számára hétköznapinak, és ártalmatlannak tűnő formában is megnyilvánulhat
PCR tesztelés

Így néz ki a PCR tesztelés menete

A PCR teszteléssel kapcsolatban számos rémtörténet kering, miszerint fájdalmas és sérüléseket okoz. Kétségtelen, hogy nem tartozik a legkellemesebb dolgok közé, de még mindig a PCR tesztelés az egyik legmegbízhatóbb módja a COVID vírus jelenlétének kimutatására a szervezetben.
szülészet

Szülészet – mit kell vinni a kórházba?

Valószínűleg Ön is gondosan készülődik a szülésre, azonban a statisztikák és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kórházi éjszakákra a kismamák nincsenek kellően felkészülve. Vajon mi mindenre van szükség, amit semmiképpen sem érdemes otthon hagyni? Cikkünkből megtudhatja mik azok az elengedhetetlen kellékek, amik nélkül nem szabad elindulni.